Vacatures

Rhodix heeft momenteel de volgende vacatures openstaan:

- Accountmanagement New Business Red Hat

- DevOps Sysadmin

 

 

 

 

 

Accountmanagement New Business Red Hat

Wij zijn op zoek naar een accountmanager new business die in staat is om onze Red Hat klantenportefeuille verder uit te bouwen. Je bent commercieel en je vindt het een uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klantrelaties in samenwerking met de accountmanager verder uit te bouwen. Je weet uit ervaring dat je new business gegund krijgt omdat je klanten met kennis, commercieel talent, flair, passie en met een tikje humor weet te overtuigen van de kracht van Rhodix. 

Meer in detail verzorg je de volgende zaken:

- Het oppakken van de gekwalificeerde leads die de marketingafdeling aandraagt
- Het zelfstandig bezoeken van leads
- Het vertalen van het Red Hat portfolio naar concrete business voordelen 
- In samenwerking met technical sales een passende business case maken 
- Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen sales cycles – Van offerte tot handtekening
- Onderhouden van de goede relatie met RedHat
- Samenwerken met de marketingafdeling voor het opzetten van nieuwe marketingcampagnes

Wat biedt Rhodix jou?

Ten eerste een uitdagende baan. Binnen de IT lopen zaken zelden zoals gepland, kan elke dag een nieuwe uitdaging zijn en gaan ontwikkelingen erg hard. Hou je van avontuur en zie je het als een uitdaging om een klant te overtuigen van de meerwaarde van onze oplossingen, dan is deze functie zeker iets voor jou. Daarnaast kom je bij Rhodix in een warm bad terecht. Een gezellige groep collega’s, die elke dag samen lunchen, samen naar een family-, team- of kerstevent gaan. Daarnaast staat jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel bij Rhodix. Heb jij de ambitie om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, dan is Rhodix jouw ideale werkgever.

Wie is Rhodix?

Rhodix is een kennisorganisatie voor het MKB+. We hebben ruim 20 jaar ervaring met IT-infrastructuren en wij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe softwareversie zijn, volledige nieuwe hardware omgeving, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen of advies en hands-on begeleiding in cloud adoptie en migratie. We helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en de toekomst. We zijn een klein en daardoor flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten.

Wat ken en kan je allemaal?

- HBO werk- en denkniveau
- Aantoonbare commerciële ervaring 
- Je bent op de hoogte van de IT-trends
- In staat om nieuwe commerciële mogelijkheden in de markt te spotten
- Gemotiveerd om samen met het sales team de beste resultaten te halen

Geprikkeld?

Stuur dan je motivatie + cv naar paul.jansen@rhodix.com of neem telefonisch contact op 06-43072414. Wij zoeken iemand voor 40 uur per week, onze standplaats is Veldhoven en naast alle standaard zaken hebben wij natuurlijk ook een mooie bonusregeling. 

Accountmanagement New Business Red Hat

 

 

 

 

 

DevOps sysadmin

Wij zijn super druk!

Bij Rhodix zijn we dagelijks heel erg druk met onze klanten. Waarom? Dit is onze missie! Daarnaast hebben we dat aan onze klanten beloofd en wat je belooft, moet je gewoon doen. Niet piepen, klant helpen. Zorgen dat de systemen goed draaien ook al moet je daarvoor een nachtje doorhalen. Wel moet je er lol in blijven houden en vinden we vrije tijd bijna net zo belangrijk. Daarom zijn we hard op zoek naar versterking voor ons team!

Wat doe je zoal?

Bij ons staan onze klanten en hun systemen op nummer 1 en jij bent samen met je team de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat die systemen stralen als een zonnetje. Daar worden onze klanten vrolijk van en daar hebben wij bij Rhodix een zwak voor. Om ervoor te zorgen dat dit je lukt en blijft lukken, krijg je bij ons de kans om van aspirant tovenaar een regelrechte Gandalf te worden. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en je nieuwe technieken en methodes eigen maakt. Hier hebben niet alleen onze klanten wat aan maar wij en jijzelf ook. Wij voeren bij Rhodix namelijk graag hele moeilijke gesprekken over DevOps, Cloud, Infra as Code en Automation. Het is dan wel zo prettig als jij niet de hele tijd met “uuuh??” reageert. Kortom, we vinden het belangrijk dat je als sys admin meegaat met de tijd en je net zo vrolijk bent als onze klanten.

Wie ben jij?

Jij bent die techneut waarvan je huidige werkgever over een paar jaar nog zegt ‘blijft jammer dat ie vertrok’. Naast je werkgever balen ook je huidige klanten als een stekker omdat zij jou kennen als die Linux tovenaar die ze de afgelopen 2 jaar allerlei trucs liet zien. RHCE gecertificeerd zou tof zijn, maar mocht je daar nog geen tijd voor hebben gehad dan spreken we nu af dat je dit binnen een jaar ff gaat fixen. Naast dat je een Linux wizard bent, ben je natuurlijk ook goed op de hoogte van virtualisatie oplossingen en storage, gaat niemand je wat vertellen over routing en ip adressen en heb jij lak aan virusscanners, want jou hacken ze toch niet. Verder ben je niet vies van een flauwe grap of een potje onzin kletsen tijdens het teamevent. Je mag zelfs taart of Bossche bollen af en toe overslaan…  

Geprikkeld

Ben jij de Hans Klok van de Linux wereld?
Bel of app Jos op +31 6 531 24 035 of stuur een mail met een goed verhaal naar jos.schaeps@rhodix.com. Doe je CV er ook ff bij. 

 DevOps sysadmin

Jouw toekomstige collega's

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.