Vacature - Teamlead Operations


Bij Rhodix zijn we dagelijks heel erg druk met onze klanten. Waarom? Dit is onze missie! Daarnaast hebben we dat aan onze klanten beloofd en wat je belooft, moet je gewoon doen. Niet piepen, klant helpen. Zorgen dat de systemen goed draaien ook al moet je daarvoor een nachtje doorhalen. Wel moet je er lol in blijven houden en vinden we vrije tijd bijna net zo belangrijk. Daarom zijn we hard op zoek naar versterking voor ons team!

Wat doe je zoal?

Bij onze afdeling Operations (Managed Services en Professional Services) hebben wij een vacature waar jij het stokje over kan pakken om ons verder te brengen. Wij hebben een infrastructuur focus en wij beheren deze bij onze klanten maar voeren ook projecten daarin uit. Als teamlead zorg je voor structuur, planning, bent stimulator, klankbord, criticus en zo af en toe ook de schouder voor je collega’s.

Bij ons staan onze klanten en hun systemen op nummer 1 en jij bent samen met je team de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat die systemen stralen als een zonnetje. Daar worden onze klanten vrolijk van en daar hebben wij bij Rhodix een zwak voor. Daarom hechten wij veel waarde aan het goed opvolgen van incidenten en nog meer aan het voorkomen ervan. Maar als het toch gebeurd, dan zijn wij degene die eigenaar van dat probleem zijn en volgen het net zo lang totdat onze klanten tevreden zijn.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in het leiden van teams, je ervaring heeft je geleerd wat voorspelbaar, professioneel werken is en hoe je dat inricht. Daarmee ben je een voorbeeld voor onze mensen en kan je door je praktijkervaring ook overtuigend de volgende stappen in onze professionalisering initiëren en begeleiden. Efficiëntie en effectiviteit in de inrichting en uitvoering is jou niet vreemd. Het automatiseren van de automatisering. Doe niet zelf wat een machine ook, beter of goedkoper kan.

Techniek. Je hebt het vast al gelezen, maar wij zijn echt een Linux huis. Dat stroomt al heel lang door onze aderen en dat wij vol voor RedHat gaan is dan ook geen verrassing. RHCE gecertificeerd zou tof zijn, maar mocht je daar nog geen tijd voor hebben gehad dan spreken we nu af dat je dit binnen een jaar ff gaat fixen. Naast dat je een Linux wizard bent, ben je natuurlijk ook goed op de hoogte van virtualisatie oplossingen en storage. Want vanzelfsprekend is een brede achtergrond en kennis belangrijk als je Managed Service moet doen.

Je bent iemand die weliswaar ervaring meebrengt maar de techniek niet los wil en kan laten.

Je vindt het veel te leuk om zelf achter de knoppen te zitten, je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en als dat zo voorkomt doe je graag een cursus om ook het naadje van de kous te weten.

Wat biedt Rhodix jou?

Ten eerste een uitdagende baan. Binnen de IT lopen zaken zelden zoals gepland, kan elke dag een nieuwe uitdaging zijn en gaan ontwikkelingen erg hard. Daarnaast kom je bij Rhodix in een warm bad terecht. Een gezellige groep collega’s, die elke dag samen lunchen, samen naar een family-, team- of kerstevent gaan. Daarnaast staat jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel bij Rhodix. Heb jij de ambitie om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, dan is Rhodix jouw ideale werkgever.

Wie is Rhodix?

Rhodix is een kennisorganisatie voor het MKB+. We hebben ruim 20 jaar ervaring met IT-infrastructuren en wij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe softwareversie zijn, volledige nieuwe hardware omgeving, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen of advies en hands-on begeleiding in cloud adoptie en migratie. We helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en de toekomst. We zijn een klein en daardoor flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten.

Geprikkeld?

Ben jij de Hans Klok van de Linux wereld?

Bel of app Jos op +31 6 531 24 035 of stuur een mail met een goed verhaal naar jos.schaeps@rhodix.com. Doe je CV er ook ff bij.

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.