Vacature - Senior Systeembeheerder

Bij Rhodix zijn we dagelijks heel erg druk met onze klanten. Waarom? Omdat we klanten blij en enthousiast willen maken, dag in dag uit. We hebben dat aan onze klanten beloofd en wat je belooft, moet je gewoon doen. Niet piepen, klant helpen. Zorgen dat de systemen goed draaien ook al moet je daarvoor een nachtje doorhalen. Wel moet je er lol in blijven houden en vinden we vrije tijd bijna net zo belangrijk. Daarom zijn we hard op zoek naar versterking voor ons team!

Wat doe je zoal?

Binnen onze afdeling Operations hebben we bij Managed Services een vacature als Senior Systeembeheerder waarin jij een mooie nieuwe uitdaging kunt vinden. Wij hebben als Rhodix een infrastructuur focus en wij beheren deze niet alleen bij onze klanten maar voeren ook projecten daarin uit. Als systeembeheerder zorg je er pro- en reactief voor dat de infrastructuur van onze klanten feilloos blijven draaien. En vanzelfsprekend kan je kennis en ervaring worden gebruikt in adviezen en projecten die we bij klanten uitvoeren.

Bij ons staan onze klanten en hun systemen op nummer 1 en jij bent samen met je team de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat die systemen stralen als een zonnetje. Daar worden onze klanten vrolijk van en daar hebben wij bij Rhodix een zwak voor. Daarom hechten wij veel waarde aan het goed opvolgen van incidenten en nog meer aan het voorkomen ervan. Maar als het toch gebeurd, dan zijn wij degene die eigenaar van dat probleem zijn en volgen het net zo lang totdat onze klanten tevreden zijn.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren systeembeheerder met aantoonbare kennis van en ervaring met complexe infrastructuur omgevingen en Linux varianten. Je bent enthousiast over jouw vak en door de ontwikkelingen te volgen heb je je steeds verbeterd.

Het zou mooi zijn als je ook een (klein) beetje lui bent want dan is efficiënt en effectief werken jou niet vreemd. We moeten ons richten op de uitzonderingen, daar waar je als persoon het verschil kan maken. Bijvoorbeeld door het automatiseren van de automatisering. Doe niet zelf wat een machine ook, beter of goedkoper kan.

Techniek. Je hebt het vast al gelezen, maar wij zijn echt een Linux huis. Dat stroomt al heel lang door onze aderen en dat wij vol voor Red Hat gaan is dan ook geen verrassing. RHCE gecertificeerd zou tof zijn, maar mocht je daar nog geen tijd voor hebben gehad dan spreken we nu af dat je dit binnen een jaar ff gaat fixen. Naast dat je een Linux wizard bent, ben je natuurlijk ook goed op de hoogte van virtualisatie oplossingen en storage. Want vanzelfsprekend is een brede achtergrond en kennis belangrijk als je Managed Service moet doen.

Wat biedt Rhodix jou?

Ten eerste een uitdagende baan. We hebben een klein team waarmee we toch 7*24 ondersteuning bieden. Enerzijds niet makkelijk, anderzijds ruimte om je breed te maken, veel te leren en onderwerpen collegiaal aan te pakken. Daarnaast kom je bij Rhodix in een warm bad terecht. Een gezellige groep collega’s, die elke dag samen lunchen, samen naar een family-, team- of kerstevent gaan. Daarnaast staat jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel bij Rhodix. Heb jij de ambitie om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, dan is Rhodix jouw ideale werkgever.

Wie is Rhodix?

Rhodix is een kennisorganisatie voor het MKB+. We hebben ruim 20 jaar ervaring met IT-infrastructuren en wij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe softwareversie zijn, volledige nieuwe hardware omgeving, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen of advies en hands-on begeleiding in cloud adoptie en migratie. We helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en de toekomst. We zijn een klein en daardoor flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten.

Geprikkeld?

Ben jij de Victor Mids die andere verbaasd laat staan over wat jij allemaal kan?

Bel of app Jos op +31 6 531 24 035 of stuur een mail met een goed verhaal naar jos.schaeps@rhodix.com. Doe je CV er ook ff bij.

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.