Vacature - Medewerker Commerciele Binnendienst

Binnen Rhodix IT Services zijn wij op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst om ons team te versterken. Jij bent een echte teamplayer die samen met je team en afdeling het verschil weet te maken. Klantvriendelijkheid en een commerciële drive staan centraal! Je hebt een afgeronde opleiding HBO commerciële economie.

Jouw uitdaging

In de rol van Medewerker Commerciële Binnendienst werk je vanuit ons kantoor in Veldhoven. Je ondersteunt de Accountmanagers en Salesmanager voor bestaande klanten en prospects. Je wilt als volgende stap in je carrière graag zelf aan de slag als Accountmanager.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het afhandelen van offertes
  • Het opvolgen van offertes in samenwerking met de Accountmanagers en Salesmanager
  • Contact met klanten en leveranciers

Dit is echt een rol voor een “multi-tasker”, er is veel variatie in de rol en je krijgt de kans om door te groeien. Een ideale plek om je sales carrière te starten!

Wat biedt Rhodix jou?

Ten eerste een uitdagende baan. Binnen de IT lopen zaken zelden zoals gepland, kan elke dag een nieuwe uitdaging zijn en gaan ontwikkelingen erg hard. Hou je van avontuur en zie je het als een uitdaging om een klant te overtuigen van de meerwaarde van onze oplossingen, dan is deze functie zeker iets voor jou. Verder biedt Rhodix jou een vliegende eerste start in je carrière waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat! Heb jij de ambitie om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, dan is Rhodix jouw ideale werkgever. Daarnaast kom je bij Rhodix in een warm bad terecht. Een gezellige groep collega’s, die elke dag samen lunchen en samen naar een family-, team- en kerstevent gaan.

Over Rhodix

Rhodix is een kennisorganisatie voor het MKB+. We hebben ruim 20 jaar ervaring met IT-infrastructuren en wij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe softwareversie zijn, volledige nieuwe hardware omgeving, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen of advies en hands-on begeleiding in cloud adoptie en migratie. We helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en de toekomst. We zijn een klein en daardoor flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie + cv naar paul.jansen@rhodix.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06 - 43 07 24 14. Wij zoeken iemand voor 40 uur per week, onze standplaats is Veldhoven en naast de standaard zaken hebben wij natuurlijk ook een mooie bonusregeling.

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.