HPe SimpliVity vereenvoudigt uw IT infrastructuur door alle benodigde server-, netwerk- en storage functionaliteit onder te brengen in één ‘geïntegreerde IT-infrastructuur’. Of in makkelijk bewoording: een klein doosje dat in staat is om een gehele IT-omgeving te beheren. Één krachtig hyperconverged infrastructuur component.  

HPe SimpliVity verlaagt uw TCO kosten, stelt Back-up en Recovery mogelijkheden beschikbaar en verlaagt uw RTO en RPO.  Verhoogt uw data efficiency dankzij inline compressie en deduplicatie. En het beheren van de gehele omgeving kan gedaan worden vanaf één eenvoudig scherm binnen vCenter van VMware. Meer weten, www.hpe.com.

HPe SimpliVity HyperGuarantee

HPe SimpliVity HyperGuarantee

HPe SimpliVity hanteert de 5 Hypergaranties:

1. HyperEfficient : Het gebruik van HPe SimpliVity kan leiden tot wel 90% capaciteit besparing op storage en back-up in vergelijking met traditionele omgevingen dankzij de integratie met VM-Centric Backup. 

2. HyperProtected : HPe's SimpliVity hyperconverged infrastructuur met ingebouwde backup mogelijkheden, maakt het mogelijk om een back-up of restore van 1TB VM binnen één minuut terug te zetten. 

3. HyperSimple : Dankzij de integratie met VMware® vCenterTM, zijn er maar drie klicks nodig om een back-up te maken, een restore uit te voeren of voor het verplaatsen of clonen van een VM. En dat alles vanuit een beheerinterface. 

4. HyperManageable : Dankzij de HPe SimpliVity User interface is het mogelijk om binnen een minuut back-up policies op te zetten voor duizende VMs verdeeld over meerdere locaties. 

5. HyperAvailable : Het toevoegen of vervangen van HPe SimpliVity Hyperconverged Systems kan:

- Zonder downtime voor lokale of remote sites
- Zonder disruptie van locale of remote HPe SimpliVity back-ups
- Zonder herconfiguratiie van HPe SimpliVity nodes en back-up policies voor zowel locale als remote sites. 
- Zonder het herinvoeren van IP adressen van remote sites

Data recovery en back-up

Verbeter RPO's en RTO's

Behaal de gewenste RPO's en RTO's voor bedrijfskritische applicaties en data. De ingebouwde dataprotectie mogelijkheden van HPe SimpliVity maken het mogelijk om VM's live te restoren met minimale data loss. 

Vereenvoudigd beheer

Vereenvoudig het beheer van al uw hyperconverged systemen dankzij vCenter. Configureer uw VM's en VM back-up's via vCenter van VMware.

Bespaar op TCO

Aparte back-up en recovery hardware behoren tot het verleden. Maak disaster recovery mogelijk zonder extra kosten. 

Cloud back-ups

Verschuif uw data back-up eenvoudig naar HPe SimpliVity Cloud Service Provider partners. 

Disaster Recovery

Verbeter data protectie dankzij meerdere HPe SimpliVity nodes in verschillende datacenters.

Van onbeheersbaar naar beheersbaar!

In augustus 2015 heeft Record Imtech Toegangstechniek BV (ITT) overgenomen. Deze overname had tot direct gevolg dat de IT infrastructuur van Record 'versplinterde'. De gehele 'nieuwe' IT omgeving was nu opgebouwd uit een veelvoud van Vendoren. Om een IT omgeving te creëren die beheersbaar en betaalbaar is, was consolidatie van deze 'nieuwe' omgeving noodzakelijk.

Lees verder

Rhodix werkt naar onze eigen maatstaven, onze eigen 8p's

Record Automatische Deuren
Hans Wijnstekers

Record Automatische Deuren

Waarom? Waarom Rhodix? Waarom SimpliVity?

Waarom? Waarom Rhodix? Waarom SimpliVity?

Als marketeer ben je vaak op zoek naar ‘het waarom’ achter een keuze. Waarom is dit de beste oplossing voor de klant? Waarom zijn wij beter dan de concurrent? Waarom heeft de klant voor ons gekozen? Waarom heeft de klant voor onze oplossing gekozen? Waarom, waarom, waarom, hij blijft terugkomen. Achter elke marketingactie ligt ‘de waarom vraag’ er als basis. Een antwoord op ‘de waarom vraag’ geeft mij als marketeer handvaten om een boodschap duidelijk en concreet over te brengen. De vraag zelf lijkt zo eenvoudig, maar een antwoord formuleren is vaak lastiger. 

Lees verder

Paul Jansen

Sales Manager

06 - 43072414
paul.jansen@rhodix.comDownload vcard Meer informatie / certificaten / over...

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.