Algemeen: 040-290 4702
Servicedesk: 040-235 0028
Bel direct: 040-290 4072

Wie en wat is Red Hat?
Red Hat staat wereldwijd aan de top als softwareleverancier van Open Source-oplossingen. Met een communitygedreven benadering biedt Red Hat betrouwbare en high-performance Cloud-, Linux-, middleware-, storage- en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en Open Source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Nagenoeg alle 500 Fortune Global bedrijven zijn Red Hat gebruiker. Kijk voor meer informatie op Red Hat’s corporate website: www.redhat.com
of het Nederlands-talige stuk: www.redhat.com/en/global/netherlands

 

Premier partner
Rhodix is sinds juni 2015 trotse premier business partner van Red Hat op het gebied van Datacenter, Infrastructure en Cloud Infrastructure. 

Toegevoegde waarde Rhodix
Rhodix adviseert organisaties graag wanneer er vragen zijn op het gebied van IT Infrastructuur, Cloud-, Linux-, storage- en virtualisatieoplossingen. Wij hebben expertise van het complete Red Hat Datacenter en Cloud portfolio waaronder Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Enterprise Virtualization, Satellite, CloudForms, Red Hat Storage, OpenStack, OpenShift en Atomic Enterprise Platform. Onze kracht zit hem in het adviseren en implementeren van hoogwaardig technische oplossingen en het inrichten van technische processen binnen uw beheer organisatie. 

Red Hat Solutions

Linux

Red Hat Enterprise Linux

Lees meer

Virtualisatie

Red Hat Enterprise Vitrualisatie

Lees meer

Systems Management  

Red Hat Satellite

Lees meer

Cloud Orchestration 

Red Hat CloudForms

Lees meer

Red Hat Storage

Red Hat Gluster & Ceph Storage

Lees meer

Infrastructure as a Service

Red Hat OpenStack

Lees meer

Platform as a Service

OpenShift Enterprise Platform

Lees meer

   

Interesse?

Frank de Groodt

Technical Sales

06 - 42103778
frank.de.groodt@rhodix.comDownload vcard Meer informatie / certificaten / over...

Webdesign & development © 2017 MonTay Media. All rights reserved.