Rhodix is sinds juni 2015 trotse premier business partner van Red Hat op het gebied van Datacenter en Cloud Infrastructure. Rhodix adviseert organisaties graag wanneer er vragen zijn op het gebied van IT Infrastructuur, Cloud-, Linux-, storage- en virtualisatieoplossingen. Wij hebben expertise van het complete Red Hat Datacenter en Cloud portfolio. Onze kracht zit hem in het adviseren en implementeren van hoogwaardig technische oplossingen en het inrichten van technische processen binnen uw beheer organisatie. 

Red Hat staat wereldwijd aan de top als softwareleverancier van Open Source-oplossingen. Met een communitygedreven benadering biedt Red Hat betrouwbare en high-performance Cloud-, Linux-, middleware-, storage- en virtualisatietechnologieën. Meer weten, www.redhat.nl.

Portfolio

Red Hat heeft een erg uitgebreid productportfolio, waarmee een groot gedeelte van de IT behoefte kan worden voorzien. Rhodix heeft de focus liggen op de management tools en OpenShift. Wij zijn namelijk van mening dat focus de basis is van succes en kwaliteit. Door ons op management tools en OpenShift te focussen kunnen wij u de beste ondersteuning bieden die u graag zou willen hebben.

Heeft u vragen met betrekking tot de mogelijkheden van of de implementatie van Red Hat Satellite, Ansible, Cloudforms of OpenShift dan helpen wij u graag verder. 

Focus producten

                                                        
De eenvoudigste manier om Red Hat Enterprise Linux te managen, up and running te houden, te beveiligen en compliant te houden aan alle standaarden. Meer weten?

 


Ansible is een simpele, maar krachtige IT innovatie tool die door duizende organisaties wordt gebruikt om complexiteit uit omgevingen te halen en herhalende acties te automatiserenMeer weten?

 


Een open, hybrid Platform-as-a-Service (PaaS) die het mogelijk maakt voor developers om snel te ontwikkelen, hosten, schalen en het opleveren van Apps in de cloud. Meer weten?

Satellite implementatie

Bij Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we Red Hat Satellite geïmplementeerd. HAN ervaart momenteel de enorme tijdswinst; het proces om patches en updates door te voeren duurde ongeveer 1 dag per server. Nu zijn dit meerdere servers in slechts 1 uur!

In 2014 zijn de HAN en Rhodix samen gaan werken op IT-gebied. De HAN werkt onder andere met open source software (concreet met Red Hat). Rhodix is premier Red Hat partner dus ook een project als dit past prima in het straatje.

Uitdaging
De HAN heeft het Academic Program van Red Hat afgenomen, waar Satellite onderdeel van uitmaakt. De HAN heeft ruim 90 Linux-machines staan en het beheer van diverse servers kost veel handwerk om alles up-to-date te houden en wijzigingen door te voeren. Dit kost erg veel tijd en is omslachtig.

Lees de volledige cases

Rhodix komt met goede input; we versterken elkaar!

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Dennis Ortsen

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Openshift - Agello

Openshift - Agello

Agello is een enterprise platform voor totale ontzorging van de gebruiker, de ontwikkelaar. Het is een ontwikkelaarsvriendelijk microservices- en containerplatform. Op dit platform kun je snel en flexibel applicaties ontwikkelen, testen, implementeren en hosten. Agello is volledig gebouwd op basis van open-source componenten en industrie standaarden, onder andere Red Hat OpenShift. Het Agello platform is een 24x7 managed dienst, af te nemen vanuit een Agello datacenter of een omgeving naar keuze (private cloud, public cloud of on-premises). Wij verzorgen de complete onboarding, training, transitie, tools en meer. Meer weten?

Don Kemps

Account Manager

06 31 76 54 11
don.kemps@rhodix.comDownload vcard Meer informatie / certificaten / over...

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.