CloudForms

Red Hat CloudForms is een Hybrid Cloud Management Plarform welke naadloos aansluit bij de DevOps en Agile mindset. Red Hat CloudForms voorziet in volledig life-cycle management van systemen en applicaties onafhankelijk van de onderliggende virtualisatie oplossing of cloud vendor. Het biedt organisaties de mogelijkheid om op een efficiënte manier gebruik te maken van resources door toepassing van on-site virtualisatietechnieken zoals Red Hat Enterprise Virtualization en VMware, uw private OpenStack omgeving en on-demand, pay-as-you-go Cloud oplossingen zoals Amazon en Rackspace.

Bespaar op uw operationele kosten

Door gebruikers toegang te geven tot het selfservice portaal zijn zij zelf in staat de benodigde resources te managen, en ontlast u uw beheerorganisatie zonder dat zij de controle over de omgeving verliezen. Met de toepassing van Red Hat CloudForms bent u in staat om te besparen op operationele kosten terwijl de dienstverlening verbeterd.

Waarom CloudForms?

Waarom CloudForms?

De belangrijkste voordelen van CloudForms zijn: 

  • geeft u volledige controle over uw IT infrastructuur
  • werkt met uw bestaande infrastructuur en Cloud oplossingen
  • maakt uw omgeving nog beter inzichtelijk
  • bespaart kosten door efficiënter gebruik van uw infrastructuur
  • ontlast uw beheerorganisatie door standaardisatie en efficiëntie

Toegevoegde waarde Rhodix 
Rhodix adviseert u graag bij uw zoektocht naar het meest geschikte Cloud Management Platform. Door onze brede kennis van verschillende oplossingen zijn wij goed in staat om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw IT omgeving. Wanneer u zoekt naar een partner voor advies, het ontwerp en de implementatie van een Cloud Management Platform bent u bij Rhodix aan het juiste adres.

Red Hat genoemd als leider

Red Hat named 'a leader' by Forrester

Red Hat Cloud Infrastructure was named a leader in private cloud for The Forrester Wave: Private Cloud Software Suites, Q1 2016.

Download het volledige (gratis) rapport.

CloudForms movie

Kijk dit korte (nog geen 2 minuten) durende filmpje over CloudForms om een eerste indruk te krijgen van dit Cloud Management Platform.Cox Automotive customer caseCox Automotive- een Red Hat gebruiker uit America - testimonal:

'We hebben de nummers geanalyseerd en hebben met Red Hat het volgende gerealiseerd: 
we hebben bijna 10 jaar tijd bespaard 
en bijna 5 miljoen dollar 'soft savings.
'


Jason Cornell, manager of Cloud and Infrastructure automation, Cox Automotive

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.