Wij zoeken jou, die communicatieve werkvoorbereider!

Jij bent de spil van onze projectorganisatie, alles draait rondom jou. Zodra een project verkocht is neem jij de regie van het project op je. Je koopt alle materialen in, maakt de planning, maar bovenal: Jij informeert de klant. Vanaf het punt dat de verkoop gedaan is ben jij het aanspreekpunt voor de klant en dit blijft zo totdat het project is opgeleverd.

Dat klinkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, je hebt de planning van de klant, onze eigen planning, levertijden van materialen. Dit alles rijg jij samen tot een geheel waarvan de klant zegt: Top gedaan!

Je gaat nauwkeurig te werk, maar houdt wel van een praatje op z’n tijd. Daarnaast loop je niet weg wanneer zaken lastiger gaan maar pak je deze juist op om ze op te lossen. Zijn dit elementen waarvan je denkt “Hé, dat ben ik!”, dan zoeken wij jou!

Meer in detail verzorg je de volgende zaken:

 • Het verzorgen van de planning van de verkochte IT-projecten.
 • Het inkopen van servers, storage- en netwerkapparatuur.
 • De interactie met de klant, distributeur en leverancier.
 • Het instrueren van medewerkers zodat zij hun taken kunnen uitvoeren.
 • Projecten controleren en daar waar nodig bijsturen op gemaakte afspraken, budget en tijd.
 • Rapporteren over projecten.

Wat biedt Rhodix jou?

Ten eerste een uitdagende baan. Binnen de IT lopen zaken zelden zoals gepland en kan elke dag een nieuwe uitdaging zijn. Hou je van avontuur, dan is deze functie zeker iets voor jou. Daarnaast kom je bij Rhodix in een warm bad terecht. Een gezellige groep collega’s, die elk dag samen lunchen, samen naar een family, team of kerstevent gaan en het niet erg vinden om samen een keertje langer te blijven voor bijvoorbeeld een Marvel-avondje. Daarnaast staat jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel bij Rhodix. Heb jij de ambitie om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, dan is Rhodix jouw ideale werkgever.

Wie is Rhodix?

Rhodix is een Linux specialist voor het MKB en MKB+. We hebben ruim 20 jaar ervaring met IT-infrastructuren en wij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe softwareversie zijn, volledige nieuwe hardware omgeving, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen of advies en hands-on begeleiding in Cloud adoptie en migratie. We helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en de toekomst. We zijn een klein en daardoor flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten.

Wat ken en kan je allemaal?

 • Afgeronde HBO-opleiding.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt sterke communicatieve- en planningsvaardigheden.
 • Ervaring met IT-branche is een pré.
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en schrift.

Geprikkeld?

Reageren kan op nummer 06 5312 4035. Een uitgebreid overzicht van de werkzaamheden is beschikbaar.
Wij zoeken iemand voor 40 uur per week. Je werkt vanuit Veldhoven.

Wij zoeken jou, die communicatieve werkvoorbereider!

Jouw toekomstige collega's

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.