Rhodix & Oracle

De samenwerking tussen Rhodix en Oracle gaat ver terug: kort na de oprichting van Rhodix in 1995 ging het een partnerovereenkomst met Sun Microsystems aan. Er werd intensief samengewerkt op het gebied van de robuuste enterprisetechnologie van Rhodix, zoals de storage en tape-oplossingen van StorageTek en uiteraard de enterprise SPARC-servers en het Solaris operating-environment.

Rhodix, een vroege speler op het gebied van managed services, voerde in de eerste jaren van deze beheerdienst enkel beheer uit op het operating system Solaris van Sun Microsystems. De wens om de dienstverlening uit te breiden met technisch applicatiebeheer was er al snel en een partnership met Oracle, de leverancier van onder meer de zeer stabiele en schaalbare Oracle databasesoftware, stond voor de deur.

In de loop der jaren heeft Rhodix haar dienstverlening verder uitgebreid tot de 24x7 Managed Services die zij op dit moment levert: een volledige predictive 24x7 all-in-benadering voor totale ontzorging van de klant.

In 2009 en 2010 vond de overname plaats van Sun Microsystems door Oracle. Voor Rhodix een mooie stap om twee partnerships te consolideren tot één nog krachtigere partner. De samenwerking met Oracle is sindsdien verder uitgebreid met op dit moment de volgende specialisaties:

  • Oracle Solaris 11
  • Oracle VM 3
  • Oracle Sun ZFS (Ook Health-Check, Upgrades en Vervanging)
  • Oracle ZS3 / ZS4
  • Oracle Solaris cluster 3x
  • SPARC enterprise entry-midrange M-series servers
  • SPARC T4-based servers
  • SPARC T5-based servers
  • SPARC T7-bases servers
  • SPARC T8-bases servers

Oracle maakt deel uit van het kernportfolio van Rhodix. De jarenlange ervaring met de infrastructuurcomponenten van Oracle waaronder storage, networking, service, virtualisatie, operatingsystems en databases maken Rhodix een waardevolle partner. Ook in 2015 heeft Rhodix haar samenwerking met Oracle verder doorgezet door de certificering van haar system managers en consultants voor het Solaris 11-operatingsystem.

Samen met u zorgt Rhodix ervoor dat uw IT functioneel, snel, duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar en schaalbaar is. Graag maken we kennis: neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en we kijken hoe we uw organisatie werk uit handen kunnen nemen!

Het Oracle ZFS programma van Rhodix

Oracle's Sun ZFS Storage Appliances combineren een vernieuwende opslagarchitectuur en een innovatief bestandssysteem met opslaganalyses en beheertechnologieën voor het leveren van toonaangevende prestaties en waarde.

Rhodix heeft alle expertise in huis om uw ZFS-appliance te onderhouden, gezond te houden of - wanneer nodig - te upgraden:

Licenceright

U wilt uw licensering op orde hebben, maar u wilt niet teveel betalen en u wilt wel de juiste licentievormen hanteren. Bovenal wilt u de rust en zekerheid hebben dat er niets is dat u niet weet van uw Oracle-licenties.

Waarom licenseright?

Vaak is het voor bedrijven een uitdaging om compliant te blijven met Oracle's complexe licentievoorwaarden en beleid. Door het gebruik van virtualisatiehulpmiddelen en de daarmee gepaarde consolidatie van de infrastructuur krijgen IT- en contractmanagers vaak onbedoeld te maken met incompliance. En niet compliant zijn kan erg kostbaar zijn.

LicenseRight is een volledig onafhankelijke dienst, ontwikkeld door ingenieurs van Rhodix. Ons doel is u inzicht en optimalisatiemogelijkheden te bieden en daarmee meer compliance en bovendien ferme besparingen te realiseren. Zo eenvoudig.

Wat doet licenseright?

LicenseRight analyseert het gebruik van de Oracle-licenties, de onderliggende architectuur, uw infra-inrichting (virtueel of fysiek), het type licenties en de levenscyclus van uw infrastructuurinvesteringen.

De uitkomst is, in combinatie met uw beeld van toekomstig Oracle-gebruik, bepalend voor uw Oracle-licensering. Onze LicenseRight-rapportage bestaat uit een aantal heldere scenario's voor optimalisatie en bevat concrete afwegingen en direct uitvoerbare aanbevelingen. U kunt dus meteen aan de slag met optimaliseren en besparen.

Interesse?

Pascal Ringens

Technical Sales

06 - 43072416
pascal.ringens@rhodix.comDownload vcard Meer informatie / certificaten / over...

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.