• (F)IT your Digital Transformation

  Learn & Lunch Sessie
  Woensdag 8 Mei 2019

Learn & Lunch – (F)IT your Digital Transformation

Op woensdag 8 mei organiseert Rhodix in samenwerking met Huawei Enterprise en Future XL de learn & lunch sessie (F)IT your Digital Transformation. Wat houdt digitale transformatie nu concreet in voor uw IT afdeling? Betekent dit een volledige overstap naar de cloud? En wat is nog de rol van hardware? Tijdens deze sessie leert u alles wat u moet weten om uw IT infrastructuur future proof te maken en zoomen we verder in op de benodigde hardware. U ontdekt de belangrijkste handvaten en bottlenecks waardoor u na het event over alle informatie beschikt voor een toekomstvaste & succesvolle IT backbone van uw organisatie.

De sessie bevat een krachtige mix van theorie en praktijk. U wordt meegenomen in diverse inspirerende sessies en uiteenlopende nationale & internationale praktijkcases. Ook maakt u kennis met Huawei, een relatief nieuwe speler in Nederland maar al ruim dertig jaar een zeer solide speler in IT-hardware. Wereldwijd beschikken ze zelfs over een R&D van maar liefst 80.000 medewerkers! Niet voor niets lopen zij een geruime stap voor op andere leveranciers. Ontdek hun visie, kijkje in de toekomst en krachtige IT hardware portfolio. In een ochtend bent u helemaal bij en weet u de belangrijkste keyfactors voor een future-proof IT infrastructuur en ook of Huawei een interessante leverancier kan zijn voor uw organisatie.

Sprekers

Foto-Wing-Leung-Huawei-spreker

Wing Leung

Channel Director Netherlands

Huawei Enterprise
Jos-Schaeps-2018-Rhodix

Jos Schaeps

CEO

Rhodix
Spreker-Wiemer-Kuik-digitale transformatie

Wiemer Kuik

Senior Expert Digitale Transformatie

Future XL

Pascal Ringens

IT Infrastructure Specialist

Rhodix
Foto-Ed-henzel-Huawei-spreker

Ed Henzel

Director Data Center Solution

Huawei Enterprise
Foto-Dennis-Tossijn-Huawei-spreker

Dennis Tossijn

Senior IP Solutions Manager

Huawei Enterprise

Programma

Het programma begint om 09.30 en eindigt om 13.30 uur (inclusief lunch). De volgende onderwerpen komen tijdens deze ochtend aan bod:

 • Digitale Transformatie: Nu en de komende jaren
 • IT Readyness: IT Infra in de praktijk 
 • Future Proof IT Infrastructure: wat moet u weten voor de toekomst?
 • Next Generation IP: de belangrijkste insights voor de toekomst
 • (Inter)nationale Praktijkcases: IT Digitale Transformatie
 • Kennismaking met datacenter portfolio Huawei
 • Optionele Demo tijdens de lunch 
 • Q & A met diverse experts

Na aanmelding van het evenement ontvangt u het volledige programma en alle praktische informatie.

Digital Transformation: Seeing your future

Door gastspreker: Wiemer Kuik

Senior Expert Digitale Transformatie

De opkomst van impactrijke digitale toepassingen verandert onze manier van samenwerken, bedrijfsvoering en met name de wens van de klant. Vanuit FutureXL wordt de digitale strategie over de assen van de klant, organisatiecultuur, digitaal leiderschap en innovatie ingezet. In zeer korte tijd weet FutureXL expert Wiemer Kuik jullie te vangen in een inspirerende race door de Digitale transformatie. Startend op globaal niveau zoomt hij steeds verder in op de ontwikkelingen die doorslaggevend zijn voor jullie organisatie. Als geen ander weet Wiemer de kloof te dichten tussen jullie huidige IT-omgeving en de gewenste (vereiste) toekomstige omgeving. Vanuit dit specialisme laat hij jullie zien hoe het web aan ontwikkelingen, bestaande structuren en business value concreet gemaakt wordt.

Natuurlijk zal hij daarbij ook stil staan bij de groeiversnellers op het gebied van data en AI en hoe dit vandaag de dag al succesvol wordt ingezet.

Future Proof IT Infrastructure: wat moet u weten voor de toekomst?

Door Ed Henzel

Director Data Center Solution

Het digitaliseren en het op basis van de beschikbare data optimaliseren van bedrijfsprocessen staat centraal in het bepalen van de digitale strategie van vooruitstrevende organisaties. Wat zijn de gevolgen van deze doorgaans verregaande digitalisering en wat is de impact hiervan op de inrichting van uw IT infrastructuur? Zijn de traditionele keuzes die ondernemingen in het verleden gemaakt hebben in de toekomst nog in staat de veranderingen bij te benen?

Naast een schaalbaar en vooral flexibel platform voor compute, doen technologieën als AI en Machine Learning haar intrede in IT infrastructuur van ondernemingen. Deze nieuwe oplossingen stellen specifieke eisen op gebied van zowel de capaciteit, prestaties als ook de beschikbaarheid van huidige opslag oplossingen.

Ed Henzel neemt u mee in de technische ontwikkelingen die opslag oplossingen momenteel doormaken om de vraagstelling van de verregaande digitalisering bij te kunnen benen.

digitale-transformatie-trend

Next Generation IP: de belangrijkste insights voor de toekomst

Door Dennis Tossijn

Senior IP Solutions Manager

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig ondernemingen die geen business strategie hebben naar digitale transformatie en met efficiëntie als doelstelling hun digitalisering versnellen. Helaas staan de IP-netwerken, die dienen als het fundament onder de ICT-infrastructuur en de ruggengraat vormen van alle processen en communicatie van ondernemingen, vaak niet bovenaan in het prioriteitenlijstje en daardoor digitaliseren ze niet zoals verwacht. Weet u bijvoorbeeld dat 63% van deze IP-netwerken nog steeds handmatig worden beheerd en meer dan 70% van de grote netwerkfouten en -verstoringen worden veroorzaakt door menselijke fouten?  We zijn allemaal maar mens, toch? Of vervaagt de taakverdeling tussen mensen en machines door digitalisering?

Dennis Tossijn neemt u mee in het belang naar the next generation IP, hoe de toekomst eruit ziet en de belangrijkste zaken die u moet weten voor uw eigen IT. Ook vertelt hij meer over het Intent-Driven Network (IDN) van Huawei, die is gebaseerd op een vereenvoudigde ultrabreedband-netwerkinfrastructuur waarmee door middel van Fabric technologie de functies van het netwerk worden losgekoppeld van de onderliggende infrastructuur. Elke bekabelde en draadloze poort van dit netwerk wordt vervolgens gebruikt als sensor en daar wordt Artificial Intelligence, Machine Learning en Big Data of Data Science aan toegevoegd om de verzamelde gegevens continue en in real-time te analyseren voor bijsturing. Een ‘digital twin’ wordt gebruikt om een ​​digitale wereld te bouwen met als doelstelling om het uiteindelijk helemaal “autonoom” te laten functioneren. Laat u door ons verrassen wat wij vandaag kunnen bereiken, zodat u voorbereid bent op uw netwerk van morgen.

Praktische Informatie

Adres:
Huawei Enterprise Nederland
Experience Center
Herikerbergweg 36
Amsterdam

Parkeren:
P10 Plaza ArenA, zone Minerva

Kosten:
Gratis, inclusief lunch

Locatie-Huawei-Amsterdam