IT Projecten

Tegen welk IT-vraagstuk u ook aan loopt; wij helpen graag én goed. Voor u hebben wij een projectmethodiek ontwikkeld waarbij wij uw project uitvoeren binnen de afgesproken tijd en budget. Een van onze adviseurs komt naar u toe om alles door te spreken en te analyseren. 

Onze mensen
Onze IT specialisten zijn gecertificeerd in het Red Hat-portfolio (o.a. OpenStack en Satellite), Oracle (o.a. Solaris), Linux, virtualisatie en technische databasewerkzaamheden. Maar ook Simplivity, Pure Storage en VMware. Leer onze Project Managers kennen.

Onze aanpak
Onze aanpak is gebasseerd op de 20 jaar ervaring die hebben opgedaan met IT infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Wilt u weten hoe onze klanten over deze aanpak denken, lees meer

Kosten
We spreken heldere tarieven met elkaar af; dit kan een vaste uurprijs zijn of een totaalprijs voor een project (maatwerk). Ook kunt u een strippenkaart kopen waardoor u meerdere uren verspreid in kunt zetten wanneer u behoefte heeft.

Rhodix komt met goede input; we versterken elkaar!

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Dennis Ortsen

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Dit was een mooi project in een heel leuke omgeving!

 -

Onze klanten aan het woord

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
APM Terminals
Intersafe

Satellite implementatie

Bij Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we Red Hat Satellite geïmplementeerd. HAN ervaart momenteel de enorme tijdswinst; het proces om patches en updates door te voeren duurde ongeveer 1 dag per server. Nu zijn dit meerdere servers in slechts 1 uur!

Vernieuwing Hardware

APM Terminals had hardware (server en storage) die 10 jaar oud was en aan vernieuwing toe was. Zelf had APM Terminals twijfels over de betrouwbaarheid van de bestaande hardware en was de verwachting dat de onderhoudskosten gereduceerd konden worden bij vernieuwing. Rhodix heeft een nieuwe IBM POWER8 processor ingericht en gemigreerd en ook de storage vervangen.

Disaster Recovery Test

Intersafe draait 1x per jaar een disaster recovery test (DR test) om ervoor te zorgen dat er vooraf nagedacht is hoe er gehandeld moet worden als er een calamiteit plaats vindt.

Rhodix komt met goede input; we versterken elkaar!

Dennis Ortsen

Team coördinator serverdiensten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Sjaak is een no-nonsense vakman die zijn kennis en ervaring graag uitdraagt

Wim Munier

IT-Manager APM Terminals

Persoonlijke aandacht en directe communicatie is de kracht van onze samenwerking met Rhodix

Danny du Pree

ICT Coördinator Intersafe

Ben Wismans

Team Leader Operations & Project Manager

06 - 14513156
ben.wismans@rhodix.comDownload vcard Meer informatie / certificaten / over...

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.