• IT Projecten

IT Projecten

Tegen welk IT-vraagstuk u ook aan loopt; wij helpen graag én goed. Voor u hebben wij een projectmethodiek ontwikkeld waarbij wij uw project uitvoeren binnen de afgesproken tijd en budget. Een van onze adviseurs komt naar u toe om alles door te spreken en te analyseren.

Onze mensen
Onze IT specialisten zijn gecertificeerd in het Red Hat-portfolio (o.a. OpenShift en Satellite), Oracle (Oracle Solaris, Oracle Linux, Oracle VM, SPARC-servers, X86-Servers, ZFS Storage, Tape Libraries), Linux, virtualisatie en technische databasewerkzaamheden. Maar ook  Pure Storage en VMware. Leer onze Project Managers kennen.

Onze aanpak
Onze aanpak is gebasseerd op de 20 jaar ervaring die we hebben opgedaan met IT infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Wilt u weten hoe onze klanten over deze aanpak denken? Lees dan onze customer cases.

Kosten
We spreken heldere tarieven met elkaar af; dit kan een vaste uurprijs zijn of een totaalprijs voor een project (maatwerk). Ook kunt u een strippenkaart kopen waardoor u meerdere uren verspreid in kunt zetten wanneer u er behoefte aan heeft.

Neem contact met ons op

Rhodix komt met goede input; we versterken elkaar!


Dennis Ortsen
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

‘Dit was een mooi project in een heel leuke omgeving!’

Onze klanten aan het woord

Red Hat Satellite

Bij Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we Red Hat Satellite geïmplementeerd. HAN ervaart momenteel de enorme tijdswinst.

Meer

Het proces om patches en updates door te voeren duurde ongeveer 1 dag per server. Nu zijn dit meerdere servers in slechts 1 uur!

Rhodix komt met goede input; we versterken elkaar!

Dennis Ortsen
Team coördinator serverdiensten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

All-in support

Bij deze internationale groothandel (HQ gevestigd in Nederland) voert Rhodix sinds de zomer van 2015 het beheer van diverse systemen. De samenwerking verloopt prima.

Meer

“Binnen ons bedrijf is er altijd bedrijvigheid, zowel op het HQ als in onze warehouses maar ook in onze buitenlandse locaties zoals China. Dit verlangt een hoge beschikbaarheid alsook performance van de IT systemen. De uitdaging die hier voor ons lag was het versimpelen van deze infrastructuur en bijbehorende ondersteuning. Wil je 24×7 snel kunnen schakelen dat moet je met je partner duidelijke afspraken op papier zetten over verantwoordelijkheden. Dient deze partner de juiste kennis en kwaliteit in huis te hebben en de organisatie begrijpen maar vooral een stapje extra willen zetten als het nodig is. Rhodix heeft de benodigde disciplines in huis en de begeleiding van het traject gaf voldoende aanleiding met Rhodix de uitdaging aan te gaan.’” ICT Manager, internationale groothandel.

Rhodix ontzorgt ons echt en dat is precies wat wij zochten in een partner. Rhodix is bereid dat stapje extra te zetten, zowel op commercieel, technisch als support vlak.

Internationale groothandel

Disaster Recovery Test

Intersafe draait 1x per jaar een disaster recovery test (DR test) om ervoor te zorgen dat er vooraf nagedacht is hoe er gehandeld moet worden als er een calamiteit plaats vindt.

Meer

Bij Intersafe staat veiligheid altijd op nummer 1. Ook bij ICT. Bedrijfsprocessen zijn tegenwoordig complex en ICT is hierbij een zeer belangrijke pijler. Daarom willen we vooraf nadenken hoe te handelen bij een calamiteit. In plaats van moeten improviseren als zich echt iets voordoet.

Persoonlijke aandacht en directe communicatie is de kracht van onze samenwerking met Rhodix

Danny du Pree
Intersafe

Casestudy:
Een wereldwijde IT-Infrastructuur in slechts 3 maanden tijd

De opdracht: het realiseren van één Europese IT-infrastructuur, die niet alleen onderling gekoppeld moesten worden, maar ook aan de systemen van China en Amerika. De deadline was snel, want het bedrijf dat de IT van Skil beheerde, ondersteunde de infrastructuur niet meer. Dat zou betekenen dat Skil mogelijk zonder IT-beheerder zou komen te staan. Zoiets is vandaag de dag natuurlijk ondenkbaar. Tijd om de mouwen op te stropen dus. De start: 1 januari 2017. De deadline: 1 april 2017.

Na uitgebreide gesprekken was het duidelijk: Rhodix was de aangewezen partij om ervoor te zorgen dat er binnen drie maanden een gedegen infrastructuur stond. Een traject dat onder ‘normale’ omstandigheden wel 2,5 jaar kan duren. Een pittige uitdaging dus. Heinz Markus Wiesflecker, Head of IT van Chervon Group Europe, legt uit: “De verschillende Chervon kantoren in Europa hadden allemaal een compleet verschillende en afgezonderde IT-infrastructuur. Daarnaast waren de IT-omgevingen en applicaties verouderd.” Chervon verlangde dat er een toekomstbestendige oplossing gerealiseerd werd. In deze case study leert u hoe en waarom deze oplossing tot stand kwam.

Casestudy Chervon - Pure Storage - Rhodix

Uitgelicht

download-ebook-hybride-cloud

Ben Wismans
Team Leader Operations & Project Manager

06 14 51 31 56
ben.wismans@rhodix.com