DevOps sysadmin

 

Bij Rhodix zijn we dagelijks heel erg druk met onze klanten. Waarom? Dit is onze missie! Daarnaast hebben we dat aan onze klanten beloofd en wat je belooft, moet je gewoon doen. Niet piepen, klant helpen. Zorgen dat de systemen goed draaien ook al moet je daarvoor een nachtje doorhalen. Wel moet je er lol in blijven houden en vinden we vrije tijd bijna net zo belangrijk. Daarom zijn we hard op zoek naar versterking voor ons team!

Wat doe je zoal?

Bij ons staan onze klanten en hun systemen op nummer 1 en jij bent samen met je team de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat die systemen stralen als een zonnetje. Daar worden onze klanten vrolijk van en daar hebben wij bij Rhodix een zwak voor. Om ervoor te zorgen dat dit je lukt en blijft lukken, krijg je bij ons de kans om van aspirant tovenaar een regelrechte Gandalf te worden. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en je nieuwe technieken en methodes eigen maakt. Hier hebben niet alleen onze klanten wat aan maar wij en jijzelf ook. Wij voeren bij Rhodix namelijk graag hele moeilijke gesprekken over DevOps, Cloud, Infra as Code en Automation. Het is dan wel zo prettig als jij niet de hele tijd met “uuuh??” reageert. Kortom, we vinden het belangrijk dat je als sys admin meegaat met de tijd en je net zo vrolijk bent als onze klanten.

Wie ben jij?

Jij bent die techneut waarvan je huidige werkgever over een paar jaar nog zegt ‘blijft jammer dat ie vertrok’. Naast je werkgever balen ook je huidige klanten als een stekker omdat zij jou kennen als die Linux tovenaar die ze de afgelopen 2 jaar allerlei trucs liet zien. RHCE gecertificeerd zou tof zijn, maar mocht je daar nog geen tijd voor hebben gehad dan spreken we nu af dat je dit binnen een jaar ff gaat fixen. Naast dat je een Linux wizard bent, ben je natuurlijk ook goed op de hoogte van virtualisatie oplossingen en storage, gaat niemand je wat vertellen over routing en ip adressen en heb jij lak aan virusscanners, want jou hacken ze toch niet. Verder ben je niet vies van een flauwe grap of een potje onzin kletsen tijdens het teamevent. Je mag zelfs taart of Bossche bollen af en toe overslaan…  

Geprikkeld

Ben jij de Hans Klok van de Linux wereld?
Bel of app Jos op +31 6 531 24 035 of stuur een mail met een goed verhaal naar jos.schaeps@rhodix.com. Doe je CV er ook ff bij. 

DevOps sysadmin
Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.