Verzameling customer cases

Disaster Recovery Test

Intersafe

Intersafe draait 1x per jaar een disaster recovery test (DR test) om ervoor te zorgen dat er vooraf nagedacht is hoe er gehandeld moet worden als er een calamiteit plaats vindt.

Persoonlijke aandacht en directe communicatie is de kracht van onze samenwerking met Rhodix

Danny du Pree

ICT Coördinator Intersafe

All-in support

Internationale groothandel

Bij deze internationale groothandel (HQ gevestigd in Nederland) voert Rhodix sinds de zomer van 2015 het beheer van diverse systemen. De samenwerking verloopt prima.

Rhodix ontzorgt ons echt en dat is precies wat wij zochten in een partner. Rhodix is bereid dat stapje extra te zetten, zowel op commercieel, technisch als support vlak.

Manager ICT Internationale groothandel

All-in support

Maxima Medisch Centrum

Bij Maxima Medisch Centrum beheert Rhodix een aantal systemen, waardoor het ziekenhuis altijd kan beschikken over belangrijke patiënteninformatie.

De mannen bij Rhodix zijn snel, accuraat en zeer pro-actief.

Paul Konings

Senior Systems Engineer Maxima Medisch Centrum

Satellite implementatie

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bij Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we Red Hat Satellite geïmplementeerd. HAN ervaart momenteel de enorme tijdswinst; het proces om patches en updates door te voeren duurde ongeveer 1 dag per server. Nu zijn dit meerdere servers in slechts 1 uur!

Rhodix komt met goede input; we versterken elkaar!

Dennis Ortsen

Team coördinator serverdiensten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Vernieuwing Hardware

APM Terminals

APM Terminals had hardware (server en storage) die 10 jaar oud was en aan vernieuwing toe was. Zelf had APM Terminals twijfels over de betrouwbaarheid van de bestaande hardware en was de verwachting dat de onderhoudskosten gereduceerd konden worden bij vernieuwing. Rhodix heeft een nieuwe IBM POWER8 processor ingericht en gemigreerd en ook de storage vervangen.

Sjaak is een no-nonsense vakman die zijn kennis en ervaring graag uitdraagt

Wim Munier

IT-Manager APM Terminals

SimpliVity en Record

Record Automatische Deuren

In augustus 2015 heeft Record Imtech Toegangstechniek BV (ITT) overgenomen. Deze overname had tot direct gevolg dat de IT infrastructuur van Record 'versplinterde'. De gehele 'nieuwe' IT omgeving was nu opgebouwd uit een veelvoud van Vendoren. Om een IT omgeving te creëren die beheersbaar en betaalbaar is, was consolidatie van deze 'nieuwe' omgeving noodzakelijk.

Rhodix werkt naar onze eigen maatstaven, onze eigen 8p's

Hans Wijnstekers

Directeur Record Automatische Deuren

Pure Storage en Van den Ban Group

Van der Ban Group

De Van den Ban Group werkt momenteel met Dell Equalogic Storage en een IT infrastructuur die gebruikt maakt van deze storage infrastructuur. Deze oplossing was op een aantal punten toe aan verbetering, namelijk: 1. De database omgeving had last van performance issues welke met de huidige omgeving niet opgelost konden worden. 2. De disaster recovery mogelijkheid van de huidige IT infrastructuur voldeed niet aan de wensen van het management.

Ik ben een tevreden mens, de IT is nu geen bottleneck meer maar een enabler!

Arthur van Hooijdonk

Functioneel Applicatiebeheerder Van der Ban Group

Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.