Pure Storage en Van den Ban Group

De Van den Ban Group werkt momenteel met Dell Equalogic Storage en een IT infrastructuur die gebruikt maakt van deze storage infrastructuur. Deze oplossing was op een aantal punten toe aan verbetering, namelijk: 1. De database omgeving had last van performance issues welke met de huidige omgeving niet opgelost konden worden. 2. De disaster recovery mogelijkheid van de huidige IT infrastructuur voldeed niet aan de wensen van het management.

Klant
Van den Ban Autobanden B.V. is onderdeel van de Van den Ban Group en heeft zich in ruim 45 jaar ontwikkeld tot een professionele, internationale bandendistributeur. Van den Ban biedt klanten een zeer breed assortiment aan in banden voor personen-wagens, bestelwagens, trailers/caravans, 4×4/SUV en truck.

Relatie
Rhodix werkt al vele jaren samen met een bestaande klant en verzorgt daar het beheer en onderhoud van onder andere SPARC, Solaris, ZFS en Linux systemen. De kennis en kunde die Rhodix daar al jaren laat zien, vormen de basis van het vertrouwen van deze bestaande klant om ons te introduceren bij Van den Ban Group. Na de introductie hebben Van den Ban Group en Rhodix besloten om dit Pure Storage project samen op te pakken. 


Ik ben een tevreden mens, de IT is nu geen bottleneck meer maar een enabler!

Van der Ban Group
Arthur van Hooijdonk

Van der Ban Group

Dit is het resultaat wat wij wilden bereiken

Ben Wismans - Team Leader Operations & Project Manager
Ben Wismans

Team Leader Operations & Project Manager

Vendor:


Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.