SimpliVity en Record

In augustus 2015 heeft Record Imtech Toegangstechniek BV (ITT) overgenomen. Deze overname had tot direct gevolg dat de IT infrastructuur van Record 'versplinterde'. De gehele 'nieuwe' IT omgeving was nu opgebouwd uit een veelvoud van Vendoren. Om een IT omgeving te creƫren die beheersbaar en betaalbaar is, was consolidatie van deze 'nieuwe' omgeving noodzakelijk.

Record Automatische Deuren B.V. – onderdeel van het Zwitserse beursgenoteerde Agta – is toonaangevend op het gebied van toegangsoplossingen. De dienstverlening betreft advies, productie, installatie, service en onderhoud van automatische deuren. Record Automatische Deuren B.V. heeft een duidelijke klant- en servicegerichte visie. Via het ‘Total Concept Selling' concept adviseren zij klanten  om tot een optimale oplossing te komen. Een aanpak die de basis vormt voor de jarenlange prettige samenwerking die Record heeft met haar klanten. 

In augustus 2015 heeft Record Imtech Toegangstechniek BV (ITT) overgenomen. Deze overname had tot direct gevolg dat de IT infrastructuur van Record ‘versplinterde’. De gehele ‘nieuwe’ IT omgeving was nu opgebouwd uit een veelvoud van Vendoren.  De ‘oude’ IT omgeving bestond uit Oracle servers, storage, hypervisor en back-up oplossingen en dankzij de acquisitie werd deze omgeving uitgebreid met HP servers, Dell storage,  HyperV als hypervisor en Symantec Back-up oplossingen.  De ‘nieuwe’ situatie maakte het beheer van de systemen onnodig ingewikkeld en duur. Om een IT omgeving te creëren die beheersbaar en betaalbaar is, was herstructurering van deze ‘nieuwe’ omgeving noodzakelijk. Dankzij consolidatie van de IT infrastructuur kan deze weer overzichtelijk en beheersbaar worden en kan de kwaliteit, die Rhodix nastreeft bij All-in beheer, worden gegarandeerd. 


Rhodix werkt naar onze eigen maatstaven, onze eigen 8p's

Record Automatische Deuren
Hans Wijnstekers

Record Automatische Deuren

Dankzij SimpliVity is het beheer van de IT systemen van Record Automatische Deuren weer overzichtelijk

Ben Wismans - Team Leader Operations & Project Manager
Ben Wismans

Team Leader Operations & Project Manager

Vendor:


Webdesign & development © 2018 MonTay Media. All rights reserved.