• Beheer IT Infrastructuur

Ruim 25 jaar ervaring in IT Infra

Uw bedrijfsprocessen zowel de primaire als de ondersteunende processen zijn steeds meer afhankelijk van een goed werkende IT infrastructuur, een IT infrastructuur welke steeds uitgebreider en complexer wordt. Of u nu gebruik maakt van een on-premise, public, private en/of hybride cloud zullen monitoring, beheer en onderhoud noodzakelijk zijn voor een goed functionerende IT infrastructuur.

Om dit te realiseren is de benodigde mankracht en up-to-date kennis nodig. Dat is precies waar Rhodix u kan helpen, wij zorgen 24 uur per dag, dag in dag uit, voor die optimale IT infrastructuur zodat u zorgeloos kunt werken en u zich kan concentreren op uw kernactiviteiten, innovatie en andere zaken die van belang zijn.

Wij kunnen zowel uw fysieke als ook uw virtuele infrastructuur beheren. Denk hierbij aan:

  • de cloud
  • de onderliggende hardware
  • de HyperVisor (KVM, Oracle VM, VMware, RHV / RHEV)
  • de Operating Systems
  • het backup- en recovery proces
  • de voor u relevante services en diensten die op uw IT omgeving draaien (b.v. DNS, NTP, Web Server, databases, firewall en applicaties)
  • periodiek controleren of uw omgeving nog aan de opgestelde baseline voldoet.

Met Rhodix Managed Services worden uw IT infrastructuur en processen continu gemonitord en heeft u 24×7 toegang tot onze gecertificeerde techneuten van de servicedesk.

All-in support

All-in support betekent dat u het beheer van uw systeem volledig aan Rhodix uitbesteedt tegen een vaste prijs per maand. We doen dit continu, dus 24/7. Middels onze business service management software zijn wij in staat proactief issues te signaleren en direct actie te ondernemen. Vaak hebben wij het issue al opgelost voordat u zelf iets in de gaten heeft.

Stand-by support

Stand-by support betekent dat u zelf het beheer van uw systeem verzorgt. Alleen wanneer u ons belt, helpt Rhodix mee. Dus als u te weinig tijd heeft of specialistische kennis nodig heeft. Bij deze vorm werken we dus reactief; u neemt contact met ons op als u een issue heeft en wij gaan voor u aan de slag.

Monitoring IT Infrastructuur

Een onderdeel van het beheer van uw IT infrastructuur is monitoring. Met monitoring wordt uw infrastructuur 24×7 in de gaten gehouden. Afwijkingen, potentiële incidenten worden vroegtijdig gedetecteerd zodat er tijdig kan worden ingegrepen en downtime wordt voorkomen. Op de lange termijn worden trends vastgelegd, dit om beschikbaarheid-, capaciteits- en performance problemen voor te zijn.

Met onze monitoring software kunnen wij alle aspecten van uw IT infrastructuur bewaken, waaronder netwerkapparatuur, hypervisors, operating systems, middleware, databases en applicaties. Daarbij hebben we de flexibiliteit (indien nodig) om zelf testen te ontwikkelen.

Rhodix heeft ruim 25 jaar ervaring in het monitoren van IT infrastructuur.

Onze Systeem Managers

Erwin Willems
System Manager / Project Manager

040 – 235 00 28
erwin.willems@rhodix.com

Giga Macharoblishvili
System Manager

040 – 235 00 28
giga.macharoblishvili@rhodix.com

Rob van der Zanden
System Manager

040 – 235 00 28
rob.van.der.zanden@rhodix.com

Meer informatie of vragen?

Mark staat u graag te woord!

Mark Zwenger
Account Manager

06 – 28366078
mark.zwenger@rhodix.com